Bakkerij Het Brood I Ovenverse pistolets, brood en patisserie.

Héérlijke taarten en gebak

het brood is dé gevestigde waarde op vlak van banketbakkerij en fijne patisserie van de allerhoogste kwaliteit.

Assortiment pistolets & koeken

Bij Bakkerij Het Brood bent u aan het goede adres voor heerlijke patisserie: taarten en gebak gemaakt dankzij het meesterschap van onze jarenlange ervaring.

Zaakvoerder Michel Vanderveken verdiepte zich jarenlang in de geneugten van het taartbakken in zijn zaak Patisserie Michel. Zo bouwde hij een enorme kennis op, op vlak van patisserie die hij doorgaf aan zijn dochter Els en schoonzoon Seppe. Deze laatste verdiep zich nog steeds in het verfijnen en verbeteren van brood en patisserie. Al deze kennis en vakmanschap zit nu bij Bakkerij Het Brood, zodat onze prima naam en faam op dit gebied gewoon verder gezet wordt.

  • ABRIKOOS GETRELD
  • PRUIM GETRELD
  • KRIEK GETRELD
  • KAAS
  • RIJST
  • APPELTOET
  • APPELSCHIJF
  • SUIKERTOET
  • OPEN SUIKER
  • WITTE
  • ABRIKOOS CAKE GROOT
  • ABRIKOOS CAKE TUSSENMAAT
  • ABRIKOOS CAKE KLEIN
  • APPEL CAKE GROOT
  • APPEL CAKE TUSSEN
  • APPEL CAKE KLEIN
  • 4 VRUCHTEN + CFR
  • KRIEK + CFR
  • SMURFENTAART
  • PATISSERIE
  • CHOUX KRIEK
  • CHOUX CHOCOLADE
  • BANAAN
  • WITTE + CFR
  • FEUILLETE
  • TUTTI FRUTTI
  • 4-VRUCHTEN
  • OPEN KRIEK
  • FRUITTAART BAVAROIS
  • AARDBEI
  • AARDBEI + CFR
  • AARDBEI BAVAROIS
  • AARDBEI FEUILLETE
  • ST HONORE
  • TARTE MAISON
  • PRALINE
  • SPIN
  • CHOCOMOUSSE FLAMBE
  • FEUILLETE FLAMBE
  • ZWAANTJE
  • MERVEILLEUX
  • BOSBESSEN
  • AARDBEI
  • AARDBEI + CRF
  • RIZ CONDE
  • CHOCOMOUSSE
  • BAVAROIS
  • TIRAMISU
  • CRÈME BRULÉE
  • GLAASJE TRIO CHOCOMOUSSE
  • GLAASJE FRAMBOZENBAVAROIS/CHOCOMOUSSE
  • GLAASJE ADVOCAATMOUSSE/CHOCOLADEMOUSSE
  • MOKKA
  • VANILLE
  • CHOCOLADE
  • JAVANNAIS
  • MISERABLE
  • MARSEPEIN VANILLE
  • MARSEPEIN CHOCOLADE
  • GEBAK
  • FRANGIPANE
  • MATTETAARTJE
  • RIJSTTAARTJE
  • ECLAIR
  • HOORNTJE
  • BERLIJNSE BOL
  • DONUT SUIKER
  • DONUT CHOCOLADE
  • DONUT GLAZUUR
Menu